Tineke van Riessen

Al jong zo vanaf mijn 8e levensjaar werd ik mij bewust van de onwaarheden en tegenstrijdigheden van mijn ouders. Zo creerden zij een onveilige omgeving met geweld en emotionele agressie  in het gezin. Mijn reactie hierop was angst en depressie. Ouder geworden wilde ik onderzoeken wie ik eigenlijk ben en mijn eerste stap was om in 1980 te studeren op de School voor Praktische Filosofie voor 8 jaar. Zo kwam ik terecht bij de Advaita Vedanta en werd mij bewust van mijn werkelijke Ik en niet de identificatie met mijn 'lijden' Ik.  

Daardoor wilde ik alle trauma's die ik had opgelopen in mijn leven in de  4jarige HBO opleiding bij Bodymind opleidingen doorvoelen en loslaten en ben in 1989 gecertifeerd  bij  de NVPIT en later werd dat de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeorienteerde (Psycho) therapie.

 

Meerdere bijscholingen zijn :

Primal training, Voice Dialoque, Gestalt, Bio-energetische hulpverlening voor vrouwen, Tantra jaartraining, Oeidipus-complex training, NLP (Neuro Liquistisch Programmering),  Reiki master, Ayurvedische massage opleiding, Training discover your potential, Mindfulness trainer,  Advaita Vedanta filosofie, Vipassana, Meditatie en Emdr.

 

Werkervaring:

  • 1967-1974   Eigenaresse van een Handelsonderneming
  • 1994-2000   Eigenaresse van Trainings Centrum  Phoenix
  • 2001-2003   Bedrijfsleider in winkelketen
  • 1989-2022   Therapie praktijk en Mindfulnesstrainer
  • Tevens heb ik vrijwilligerswerk gedaan zoals penningmeester bij diverse instellingen.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als Trainer in diverse jaartrainingen, mentor voor jongeren, loopbaanbegeleider en Individuele Reintegratie coach.

Spiritueel heb ik mijn inspiratie gekregen van diverse leraren, waarvoor ik zeer dankbaar ben. Zij hebben mij geïnspireerd om in het Nu te zijn en bewust in essentie te leven. Dit geeft mij energie, kracht, liefde en rust.

Contact

info@innerbalance-training.nl
sadhana-tineke@hetnet.nl

Telefoonnummer:
020-6226030
06-10721019

Praktijkadres:

Tineke van Riessen
Nieuwezijds Kolk 4, 1 hoog
1012 PV Amsterdam