Relatietherapie

 

Wil je de relatie tussen jou en je partner op een hoger level brengen, zodat de communicatie meer tot tevredenheid loopt ? Of zijn er issues, zoals de intimiteit, passie en de uitwisseling van emoties moeilijk geworden gedurende de de relatie. Elkaar verkeerd begrijpen, waaruit constant ruzies ontstaan zijn vaak de oorzaak van vele problemen.

 

Mijn visie en werkwijze gaan dieper dan tijdelijke oplossingen. Doordat elk mens  een andere zienswijze en karakterontwikkeling heeft doorgemaakt en bij elk persoon een overlevingsmechanisme is ontstaan, kan angst, verwarring, terugtrekking, controle, vluchten in diverse verslavingen, depressie, onrust en andere lichamelijke emotionele en geestelijke klachten ontstaan. Deze komen persoonlijk naar de oppervlakte  maar laten zich ook zien in relaties, op werk of sociale  contacten.

 

Vaak zijn relaties een doorstart van de oude patronen, die in de ouderlijke  familie omstandigheden zijn ontstaan. Het gemis aan bevestiging, liefde, veiligheid (het lege gevoel)  wil gevuld worden door de ander in de relatie. Omdat dit zo noodzakelijk was als kind om te ervaren, is het diepe verlangen nu verplaatst naar het huidige leven. Als dat niet lukt in de relatie dan is het belangrijk om beiden samen een zelfonderzoek te gaan doen in de therapie om vanuit deze positie weer opnieuw met elkaar te zijn  in liefde.

 

In de relatie therapie is de 1e sessie een intake per persoon en apart van elkaar.

De kosten zijn 80,00 per sessie uur individueel, gezamenlijk kost de sessie 90,00 per sessie uur.

Verlenging van de tijdsduur is mogelijk.

Contact

info@innerbalance-training.nl
sadhana-tineke@hetnet.nl

Telefoonnummer:
020-6226030
06-10721019

Praktijkadres:

Tineke van Riessen
Nieuwezijds Kolk 4, 1 hoog
1012 PV Amsterdam