Mindfulness

Our Services

 

Individuele training per persoon per uur 80,00 

Bij kleine groep

2 personen 65,00  -  90  minuten;   3 personen 50,00  -  90 minuten;  4 personen 40,00  -  90 minuten 

Mogelijke vergoeding van de zorgverzekeraar

Zie de website van de www.vmbn.nl 

(Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland)

 

 

De individuele  Mindfulnesstraining  en Inzicht training 

die ik geef is een praktische oefening in aanwezig zijn in het moment.

Hoe moeilijk is dat ? 

Het blijkt dat de aandacht  regelmatig wordt weggezogen van het moment.

Dat kan interessant zijn, nieuwe impulsen die komen, maar vaak is het een onrustige staat van het brein. Dit is zo ontwikkelt vanuit het overlevingsmechanisme: vechten- vluchten en bevriezen ( of weinig energie meer hebben) of een combinatie van deze 3.

 

Mindfulness is aandacht geven aan wat er IS. Dat is totaal anders dan wat we gewend zijn om te doen met negatieve gevoelens en/of gedachtes en pijn. Het lichaam wil weggaan van deze negatieve ervaringen en gaat in reactie: waardoor blokkades ontstaan zowel lichamelijk, emotioneel en vanuit het denken.

 

Dat kan onder andere tot uiting komen in:

  • trauma , ptts, verdrietdepressieslapeloosheidstressburn-outonverwerkt verleden, teveel in het verleden of met de toekomst bezig zijn, gedachten die onrust veroorzaken, gevoelens van onzekerheid, twijfel, falen of alles aan te kunnen, angsten en/of paniek, de rouw niet kunnen verwerken, het verleden niet los kunnen laten,verslaving.

 

Wat je gaat ontdekken in deze Mindfulness training is een staat van BewustZijn achter deze gedachtes en gevoelens. Dat is de Levensenergie van het Bewustzijn in jou zelf, die eigenschappen heeft zoals, vreugde, vrij zijn, compassie en energieke kracht vanuit de creatieve impuls die dan vrij komt.

 

Wat niet wil zeggen dat "de problemen" er niet meer zijn maar het veroorzaakt geen lijden meer en dit lijden gaat verdwijnen doordat  je hebt geleerd in de training om in grote mate 'de baas' te zijn over de negatieve patronen in het denken.

De oefeningen die in de training worden gegeven en het huiswerk wat daaruit volgt is een op de maat gesneden patroon wat je elke dag elk minuut kan invoeren, zonder teveel hiervoor  te moeten doen.

 

  • De individuele mindfulness training  bestaat uit minimaal 8 sessies van 1 uur. De kosten zijn 8x 80,-

Inclusief werkboek en 4 CD’s.

Als je werkgever de training betaald dan zijn de kosten 8x 100,-

 

Contact

info@innerbalance-training.nl
sadhana-tineke@hetnet.nl

Telefoonnummer:
020-6226030
06-10721019

Praktijkadres:

Tineke van Riessen
Nieuwezijds Kolk 4, 1 hoog
1012 PV Amsterdam