Mindfulness

Our Services

Mindfulness training

 prive of 

online 

 

De Mindfulnesstraining  en Inzicht training 

die ik geef is een praktische oefening in aanwezig zijn in het moment.

Hoe moeilijk is dat ? 

Het blijkt dat de aandacht  regelmatig wordt weggezogen uit het NU moment. Dat kan interessant zijn, nieuwe impulsen die komen, maar vaak kan het een onrustige staat van het denken zijn. Dit is zo ontwikkelt vanuit het overlevingsmechanisme: vechten- vluchten en bevriezen ( of weinig energie meer hebben) of een combinatie van deze 3.

 

Mindfulness is aandacht geven aan wat er IS.

Dat is totaal anders dan wat we gewend zijn om te doen. 

Als negatieve gevoelens en/of gedachtes en pijn ons lastig vallen dan wil het lichaam weggaan van deze negatieve ervaringen en zo worden de emoties vast gezet b.v. in het lichaam wat stress en klachten kan generen..

 

Dat kan onder andere tot uiting komen in:

  • spanning, trauma , ptts, verdrietdepressieslapeloosheidstressburn-outonverwerkt verleden, teveel in het verleden of met de toekomst bezig zijn, gedachten die onrust veroorzaken, gevoelens van onzekerheid, twijfel, falen of alles aan te kunnen, angsten en/of paniek, de rouw niet kunnen verwerken, het verleden niet los kunnen laten, verslaving.

 

Wat je gaat ontdekken in deze Mindfulness training is een staat van BewustZijn achter deze gedachtes en gevoelens. Dat is de Levensenergie van het Bewustzijn in jou zelf, die eigenschappen heeft zoals, vreugde, vrij zijn, compassie en energieke kracht vanuit de creatieve impuls die dan vrij komt.

 

Wat niet wil zeggen dat "de problemen" er niet meer zijn maar het veroorzaakt geen lijden meer en dit lijden gaat verdwijnen doordat  je hebt geleerd in de training om in grote mate 'de baas' te zijn over de negatieve patronen in het denken.

De oefeningen die in de training worden gegeven en het huiswerk wat daaruit volgt is een op de maat gesneden patroon wat je elke dag elk minuut kan invoeren, zonder teveel hiervoor  te moeten doen.

 

 

 

 

Contact

info@innerbalance-training.nl
sadhana-tineke@hetnet.nl

Telefoonnummer:
020-6226030
06-10721019

Praktijkadres:

Tineke van Riessen
Nieuwezijds Kolk 4, 1 hoog
1012 PV Amsterdam