EMDR

EMDR is een behandelmethode voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals bijvoorbeeld:

  • een ongeluk, een overval, een traumatische bevalling, een postpartum depressie (postnatale), een heftige ziekenhuisopname, een plotselinge relatiebreuk, seksueel misbruik of een geweldsincident
  • ook ingrijpende gebeurtenissen die we als kind hebben meegemaakt die psychische klachten met zich meebrengen, kunnen hiermee effectief worden aangepakt, denk hierbij aan verwaarlozing, onveilige situaties, geweld,  scheiding, verlies en pesten.


Er kan sprake zijn van PTSS, maar ook klachten als

  • opdringende beelden, nachtmerries, vermijdingsgedrag, somberheid, angstgevoelens, boosheid, schuld, schaamte, lichamelijke spanningsklachten,  verdriet, maar ook liefdesverdriet
  • angsten voor de toekomst b.v. lift, hoogtevrees, en vliegangst  straatvrees, smetvrees

 

Op dit moment heb ik de Emdr opleiding voltooid en ben nu in de supervisie fase, dat betekent dat ik sessies mag geven als een supervisie leeropdracht. De kosten zijn  60,00 per uur. Elke 15 minuten extra wordt in verhouding berekend, dat is 15,00.  De sessies worden opgenomen op tape, zonder naamsvermelding natuurlijk van de client, en worden doorgestuurd ter beoordeling. 

 

Na  de supervisie leeropdrachten zijn de kosten:   80,00  euro per intake gesprek en per sessie van 1 uur. Als de sessie 15 minuten langer duurt  dan 1 uur, dan wordt er per 15 minuten extra  20,00 euro gerekend. 

 

 

 

 

 

Contact

info@innerbalance-training.nl
sadhana-tineke@hetnet.nl

Telefoonnummer:
020-6226030
06-10721019

Praktijkadres:

Tineke van Riessen
Nieuwezijds Kolk 4, 1 hoog
1012 PV Amsterdam